Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Még május 31-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarországért versenyre

Létrehozva: 2007. május 17.
Módosítás: 2007. május 17.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Magyar Turizmus Zrt.
Kommunikációs Csoport
2007. május 17.

A Virágos Magyarországért verseny Szervező Bizottsága május 31-éig meghosszabbította a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyre való jelentkezés határidejét. A szervezők tájékoztatása szerint az érdeklődés országszerte igen nagy, és ennek alapján döntöttek úgy, hogy a hónap végéig még elfogadják a jelentkezéseket. A szakemberekből álló zsűri július és augusztus hónapokban keres fel minden egyes, a versenyre benevezett települést. A díjkiosztó ünnepség várhatóan október közepén lesz, ekkor derül ki, hogy melyik az a két település, - egy város és egy falu - amelyik bekerül a 2008. évi Európai Virágos Városok és Falvak Versenyébe (Entente Florale Europe). Ebben az évben a 2006. év győztesei, Eger és Noszvaj képviselik Magyarországot az európai versenyben.

Mint arról március 27-i közleményünkben hírt adtunk, a Virágos Magyarországért versenyt a különböző minisztériumok, parlamenti bizottságok, önkormányzati szervek és civil társaságok tizennegyedik alkalommal hirdették meg 2007-ben.

A települések a pályázatukat a polgármester aláírásával ellátott levélben küldhetik el a verseny szervező bizottságának címére: Virágos Magyarországért, Magyar Turizmus Zártkörűen Működő Részvénytársaság, 1054 Budapest, Hold u. 1, vagy faxon: 488-8782.

A jelentkezés határideje: 2007. május 31.

Ugrás vissza Ugrás vissza...